So

Rebecka Hägert

Jag är 25 år och bor tillsammans med min fästman Jim och våra döttrar Alma och Thea i ett egnahemshus i Maxmo, Österbotten i Finland. 

Jag är född och uppvuxen i Ekenäs, men flyttade till Vasa för att studera år 2013. I högstadiet insjuknade jag i anorexi och vägen till friheten från sjukdomen blev min drivkraft. Jag brinner för att hjälpa andra och vill bevisa att det går att bli helt frisk och fri. Jag tror att allt är möjligt och är den som kämpar tills jag når i mål.

Jag älskar allt som har med graviditeter och förlossningar att göra och drömmer om att en dag utbilda mig till doula. Jag är en tjej med många drömmar och jag älskar att fånga det magiska i varje ögonblick. Fotograferingen har under många år varit en hobby som vuxit sig allt större och hösten 2017 vågade jag äntligen satsa helhjärtat och öppnade mitt egna företag. 

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över. Jag fotograferar allt från heldagsbröllop till nyfödda. Sedan jag själv blev förälder har mitt intresse för en mer naturlig vardagsfotografering vuxit. Ni kan hitta den typen av fotografering under namnet "Hemma hos". Denna typ av fotograferingar kommer jag att utveckla med tiden, så har du idéer, tankar eller frågor kring detta hör av dig.


hitta mig på

INSTAGRAM