2017

År 2017 kan nog vara det mest händelserika året i mitt liv hittills. Tänkte göra en liten tillbakablick och visa er lite bilder från året som var. Ett alldeles magisk år! Ett år då jag och Jim blev tvåbarnsföräldrar, köpte hus, jag öppnade mitt eget företag och så mycket mer. Så nu kör vi.

Året började med att vi nådde halvvägs i graviditeten och fick äntligen göra ultraljudet i vecka 21. Eftersom jag hade haft både mindre och en stor blödning under tidig graviditet så var det en läkare som gjorde detta ultraljudet. Hon var så fin, lugn och noggrann. Lyckan och lättnaden jag kände när allt såg bra ut och moderkakan var dör den skulle och vi dessutom fick veta att det troligen var en liten tös i min mage, vår lilla Thea.

Våren kom. Jag hade fått avklarat alla mina praktikavsnitt som var planerat och fick äntligen vara hemma med Alma. Vi började titta på hus och det ena ledde till det andra och väldigt snabbt hittade vi vårt hus. Efter en hel del funderande och diskuterande så kom vi fram till att vi ville lägga ett bud på huset. Sent en kväll fick vi sedan veta att vårt bud blivit godkänt och någon vecka senare skrev vi på alla papper och var plötsligt husägare. Den lyckan. Allt kändes så overkligt.

Sedan den 12 maj kom vår andra dotter, vår Thea. Två dagar innan beräknat och allt gick så otroligt bra. Skall försöka knåpa ihop ett skilt inlägg om det. Efter två nätter på BB åkte vi hem och efter några dagar i bebisbubblan började flytten till vårt hus. Som tur hade vi hunnit måla och fixa allt som vi hade planerat innan hon kom. Det var några tunga veckor kring flytten. En liten som inte sov och allt var rätt så kaos så som det är vid en flytt.

En lugn sommar och den första som tvåbarnsföräldrar och husägare. Jims barndomsvän gifte sig och vi var ner till Ekenäs vid midsommar. Vädret var väl inte det bästa för när man kollar på bilder från sommaren så är det jacka och långbyxor på de flesta. Hoppas på en varmare sommar detta år 😉

I slutet av juli fyllde vår större tjej hela två år och det firades med kalas för nära och kära hemma hos oss.

I slutet av sommaren hade vi dop för vår älskade lilla Thea Ida Milea <3

Så kom hösten. Min pappa och lillebror kom upp till Österbotten över ett veckoslut och jag startade mitt eget företag. Mer om det kommer dyka upp i andra inlägg. Men vill ni kika närmare så klicka in er HÄR .

Under hösten hade jag rätt så många fotograferingar och de korta stunderna barnen sov på kvällen försökte vi knåpa ihop en hemsida åt mig.

Vinter, snö och jul. vår första jul i vårt eget hus. Det var verkligen stort och en dröm som gick i uppfyllelse. Flera försök till att åka ner till Ekenäs och fira min pappa som fyllde 50 år i början av december men pga förkylningar och annat fick vi skjuta på det.

Året avslutades hemma hos oss med fina vänner, pizza och badtunna. Blir inte bättre än så. Nu ser jag fram emot detta året som börjat och allt vad det kommer bjuda på. Livet är fantastiskt och just nu njuter jag av att få vara hemma med mina små och längtar ofantligt mycket efter mera sömn. Sömnbristen gör en verkligen konstig. Ibland undrar jag hur man ens orkar med så få timmar sömn under en så lång tid men tänker att det måste vara meningen att man skall orka och det mest magiska är ju att när man får börja sova mer igen glömmer man denna känsla typ direkt. Så konstigt det där 😉

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments