2019

Pausen från bloggen och sociala medier var inte planerad men känner mig fylld med ny energi och pepp efter en fin jul och ett fint nyår. När det närmade sig jul kände jag en konstig ”mättnad” på sociala medier och kände en känsla jag verkligen inte brukar känna, att jag inte fick ut något av att scrolla bland alla bilder. Det är i såna stunder jag tror det är bra att följa magkänslan, ta en paus och se hur det känns efter en tid.

Jag är i alla fall tillbaka och mer peppad än någonsin. 2019 är året som känns så viktigt. Jag var så redo att släppa 2018 och det kändes verkligen som det året var färdigt. Detta år är året då vi kommer gifta oss, jag inleder studier inom företagande, fortsätter med mitt projekt tillsammans med YLE och mycket tid med familjen.

Har skrivit ner mina mål för 2019 och det känns som väldigt självklara mål på något sätt. Mål som handlar om välmående, balans, hälsosam kost och träning. Har mycket att lära mig när det kommer till att bli ännu bättre på att prioritera och att låta bli att prioritera bort mig själv. Det är så tydligt att då jag mår bra mår hela familjen så mycket bättre och det innebär att både jag och Jim måste ta oss tiden att båda göra sådant som får oss att må bra.
Nu handlar detta inte om någon sorts hälsohets, det handlar om rutiner och prioriteringar jag vet vi i hela familjen mår bra av och som vi nog oftast är bra att följa men känner att 2018 var året då jag inte hade energi och ork att hålla det som handlar om välmående så som jag borde för att må bra. Det var nog det som slog mig här i slutet av året att nu kan jag inte längre gå och vänta på att bli pigg. Nu skall jag hitta tillbaka till det som gör mig fylld med energi och ger den där lilla extra boosten.

Och bilden. Råkade sitta i soffan med kameran och fixade och ser flickorna sitta sådär. Lyckan att dom har varandra och jag får vara deras mamma.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments