25 år

I måndags blev jag hela 25 år. På något sätt så har jag känt mig som 25 år länge redan, kanske låter lite galet men kan ha att göra med att jag blev mamma rätt ung och på något sätt mognade in i den rollen snabbt och livet tog en vändning och blev det jag alltid drömt om. Kontrasten till studielivet var rätt stor och på något sätt så känns det skönt att bli 25 år och livet känns så bra här och nu.

Året som 24 år var ett av de mest händelserika och vi hann med så mycket. Husköp, bli tvåbarnsförälder, egenföretagare och en hel massa annat. Det känns mäktigt. Samtidigt var det nog under detta år jag varit som tröttast, perioder med så lite sömn och två tjejer att ta hand om här hemma, amning och allt annat som hör vardagen till. Jag skall inte säga något än (måste ändå lite ta ut segern) men börjar känna att vi närmar oss mer sömn. Lillasyster närmar sig ett år (hon blev 10 månader i måndags) och våra nätter har blivit så mycket bättre sedan vi bestämde oss för att sluta nattamma och sedan jag kände vi var redo för det. Det är något väldigt viktigt när det kommer till mycket i föräldraskap. Något jag blivit bättre på nu sedan jag blev tvåbarnsmamma. Att våga lita på magkänslan och göra förändringar när man själv och ens barn är redo, inte när någon annan tycker man borde vara redo!

Så tacksam över att få stå här idag. 25 år, tvåbarnsmamma, egenföretagare, fästmö, husägare och omringad med underbara vänner, familj och jag är så motiverad och peppad på allt som komma skall. Jag har så många mål och drömmar när det kommer till mitt företag, med familjen och just nu längtar jag så mycket till att få gifta mig med Jim, pappan till mina döttrar. Vi har bestämt att vi skall gifta oss sommaren 2019 så det är en tid tills dess men planeringen är igång och det är så roligt.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments