4. Babybubblan är inte alltid rosa

Allt vi måste tala om görs i samarbete med Muumin Baby blöjor –

Vårt fjärde avsnitt av podden heter Babybubblan är inte alltid rosa. I avsnittet tar vi upp hur livet är första tiden då man fått en alldeles ny lite människa i sitt liv och hur första tiden som familj och även första tiden med andra barnet kan vara.

Carro berättar om hur det var efter förlossningen med Lo då det tog så länge innan hon fick träffa henne och hur hon inte förstod varför dom inte fick vara tillsammans. Hon berättar också om tiden efter att deras andra dotter Gry föddes och om den förlossningsdepression hon gick igenom. Det är mycket känslor, tårar och även skratt i detta avsnitt så förbered dig på att gråta en skvätt eller två.

Jag berättar om hur det kändes då Jim måste åka hem från bb och inte fick stanna där med oss och hur tungt det var för mig. Smärtorna efter klippet och amningen som var en ända cirkus till en början. Vi öppnar verkligen våra hjärtan i detta avsnitt och jag hoppas så innerligt att det vi tar upp skall ge dig som lyssnar något. Kanske igenkänning, tröst, pepp, lättnad eller bara en känsla av lugn. En blandning av allt det är vad jag kände efter att jag igår kväll före vi släppte avsnittet lyssnade igenom det.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments