Äntligen kör vi igång en andra säsong av Allt vi måste tala om!

– Allt vi måste tala om görs i samarbete med Muumin Baby Blöjor och Lunette

Nu är vi äntligen igång med andra säsongen av podden och som vi väntat på att igen få börja dela med oss av allt vi jobbat med under senaste månader. Nu kommer ni under de tio kommande veckorna få ett nytt avsnitt av podden varje onsdag och vi är så peppade så ni anar inte och hoppas ni också är det.

I säsongens första avsnitt så går vi rakt på ett av de ämnena som vi känner att måste talas mer om och det är sex. Närmare bestämt hur allt kring sex förändras då man blir gravid och får barn, hur det kan vara efter en förlossning och mycket mer. Vi hade lyckan att ha med en av mina fina vänner i avsnittet som vår gäst och det är Malin Wiik-Norrman som är barnmorska och sexualrådgivare. Om det finns någon att ta med som sakkunnig i denna diskussion så är det verkligen just Malin. Jag och Carro har verkligen varit aningen nervösa över detta avsnitt men känner att det ändå känns som ett viktigt ämne att ta upp och något som det knappt talas om. Jag talar eller skriver inte öppet om just sex och därför var det verkligen något som kändes aningen svårt först men det tog inte länge före vi nästan glömde bort att mikrofonen fanns på bordet och Malin fick allt att kännas så naturligt och bara lätt att tala om. Stort TACK till Malin för att du ställde upp och kan redan nu lova att ni kommer få höra mer av Malin i ett avsnitt längre fram.

I veckans avsnitt har vi förutom vår huvudsponsor Muumin Baby Blöjor även med oss Lunette och det är vi så otroligt glada över. Just menskopp är något jag länge funderat på och velat prova men inte vågat. Låter kanske konstigt att inte våga men ja, vet inte varför jag känt egentligen. Men nu mina vänner nu skall även jag testa och ni kan höra mer om våra funderingar och upplevelser med Lunettes menskoppar i podden. Använder du menskopp? Vad är dina erfarenheter och tankar? Jag tycker ofta att antingen så har de som jag talat med och so har testat antingen ÄLSKAT den eller så det motsatta. Nu får vi se vad jag svarar på den frågan om några månader. Återkommer.

Följ
Meddela om
guest
1 Comment
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Linnéa
Linnéa
1 år sedan

Jag tycker menskopp är superbra, behövs inte bytas lika frekvent som ex tampong och dessutom torkar den inte ut -det känns verkligen! Sen att den är mer miljövänligt iom att den återvanvänds är ju en stor bonus!