Äntligen

Som jag längtat att få skriva och framför allt blogga igen. Det var en tid sedan sist och nu har jag äntligen tagit mig tiden att starta upp en ny blogg. Mycket har hänt och jag har hunnit fundera en hel del kring vad jag vill och hur jag känner kring bloggandet. Skall jag vara ärlig så är det en orsak som gjorde att det rann ut i sanden för en tid sedan. Min prestationsångest. Det kommer helt och hållet från mig själv och förstår egentligen inte ens varför men började sätta krav på mig själv och började mer tänka att vad månne andra vill läsa och hur skall jag göra för att passa in. Där fick det snett tror jag.

Tanken att om jag bloggar måste det vara en fotoblogg eller så kring familj och föräldraskap. Nu har jag försökt skippa de tankarna och kommer helt enkelt blogga om det jag brinner för och det är inte endast ett ämne. Det kommer bli en blandning av hur livet är som hemmamamma med två små tjejer men att samtidigt ha ett eget företag vid sidan om, bo på landet, studera och ja, leva vardagen med min familj som är min största drivkraft. Vardagen är inte alltid lätt och just nu är vi inne i en bubbla av sömnbrist som varat sedan lillasyster kom i maj. Men livet är fantastiskt och jag lever min dröm.

Så hoppas ni vill följa med på denna resa som tar fart nu. Jag är så redo och som jag nämnde har jag verkligen längtat efter att blogga. Stunden att logga in, skriva ner tankar och visa bilder.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments