Ätstörningen gav mig en falsk känsla av lycka & kontroll

– Allt vi måste tala om görs i samarbete med Muumin baby blöjor

I dagens poddavsnitt (det näst sista avsnittet för den första säsongen, tänk att vi redan är här) berättar jag min historia med ätstörningen. Det är ett avsnitt som jag med hela mitt hjärta kan ge tröst, motivation, förståelse och bara öppna ögonen lite för hur det kan vara att kämpa med en ätstörning och i mitt fall anorexi.

Det är ett ärligt avsnitt och kan erkänna att när jag satt och klippte detta avsnitt så kände jag stundvis att är jag för ärlig men kom varje gång till slutsatsen att nejdå. Vi måste bli mer ärliga och öppna kring ämnen som detta och nu gäller det bara att våga. Lite spännande efterosm jag inte en sekund ens funderar kring detta då jag föreläser eller berättar om min historia men det blir på ett helt annat sätt när man plötsligt själv kan lyssna till orden och de finns inspelade.

Hoppas ni lyssnar på avsnittet och kommentera gärna vad ni tyckte eller om det väckte några tankar. <3

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Fanny Mård
Fanny Mård
2 år sedan

Så berörande avsnitt, du är stark.

rebeckahagert
2 år sedan

TACK! Kram