Att äntligen landa

Jag känner äntligen att vi landat. Landat efter den känslomässiga bergochdalbanan som varit de senaste veckorna. Fram för allt så har både jag och lillan landat i att amningen är avslutad och vi sover ÄNTLIGEN bättre! Vågar ju knappt skriva det men skiter faktiskt nu i det för dumildetid så jag är lättad och tacksam här och nu!

Efter en vecka med massor av fotojobb för min del så har vi tagit ett lugnt veckoslut. Idag hade vi vänner på besök så blev grillat och så har flickorna fått bada i badtunnan två gånger så det var två trötta tjejer som somnade sött ikväll.

Kan ni gissa vad jag fick för mig igår kväll (natt)? Jo satt och klippte ihop en bröllopsfilm som jag filmade under Carro och Roberts bröllop i fredags. Min dröm, en av dem alla, är ju att erbjuda en kort film vid heldagsfotograferingar av bröllop. Små stunder som jag fångar mellan fotandet och när jag frågade Carro om jag fick filma lite under deras dag så svarade hon såklart ja! Filmen hörni! Har både gråtit och skrattat under tiden jag klippte ihop den. Det är en film som absolut inte är perfekt när det kommer till filmandet och klippandet. Detta var första gången jag över huvud taget filmade under en fotografering och fokus låg ju på att fota. Men det är just det, att den är så mänsklig, så ärlig, så fylld med känslor! Blev alldeles lycklig av responsen jag fick då jag skickade den till Carro inatt (efter kl 02 nån gång var det visst) och vill bara filma mer och lära mig mer om just filmandet och klippandet. Carro och Robert har dessutom gått med på att jag får visa filmen så troligen kommer ni få se hela eller en kortare version, vi får se.

Hade ni velat ha en kort film med små höjdpunkter från er bröllopsdag? Eller varför inte från en familjefotografering eller ja, vilken fotografering som helst. Ni hör ju, jag är full av inspiration och allt känns möjligt!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments