Att fånga stunden mitt i kaoset

Hemma igen efter en dag i bilen.Kändes verkligen trist att sitta i bilen hela denna fantastiska söndag. Solen, solen och solen. Blir så glad av ett känna våren i luften och igår när vi tog en promenad kunde vi höra fåglarna som kvittrade. Ändå skönt att vara hemma igen men samtidigt skulle man alltid behöva en extra söndag för att samla ny energi inför veckan efter en såhär lång bilresa. Tror både barnen och föräldrarna i familjen var lika slut när vi svängde in på gården i Maxmo (eller snarare halkbanan eller skridskobanan, glashalt hemma hos oss).

För att avsluta veckan på bästa sätt ville jag visa två bilder jag fotade på min lillasyster Signe igår. Har inte ens hunnit gå igenom alla ännu men dessa två gör mig så glad. Hon liknar så mig som liten och hela hennes strålande och bara coola personlighet skiner igenom i bilderna tycker jag och såklart med prinsessklänningen på.

Kaoset när vi skulle försöka fota lite porträttbilder igår var ett faktum men vid detta laget är jag van vi det. Är det inte lite kaos med att fota barn så vet jag inte. Ändå gör det mig aldrig stressad för jag vet att bilderna kommer bli bra ändå och även mycket mer sanna, ärliga, känslofyllda och varierande. Så när jag skickade några bilder igår kväll efter att barnen somnat till pappa och Karin och pappas reaktion var just den att dumildetid så fina bilder jag lyckades fånga mitt i kaoset, den kommentaren är inte första gången jag får och just kommentarer som den gör mig lycklig. Det är ju därför man har en fotograf och ta bilderna för det är min uppgift att försöka fånga ögonblicken oavsett om barnen är på sämre eller bättre humör och om dom är fotopeppade eller inte. Huvudsaken det är på barnens villkor och ja, jag älskar mitt jobb och jag älskar att få fånga stunderna för mina nära och kära.

Signe med sin mamma Karin, pappas fru. Så tacksam och glad mina småsyskon får ha just Karin som sin mamma. Tacksam också för att pappa hittat en så fin människa att dela sitt liv med och även att jag och min familj får ha henne i våra liv. Tacksam helt enkelt. Nu skall jag ta ett steg i riktningen mot att söndagar skall vara jobbfritt och även att datorn skall vara avstängd. Tror Jim somnat under nattandet så får väka honom, koka te och sedan bara lägga oss i soffan en stund före vi tar natt.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments