Att hitta tillbaka

Att känna sig aningen vilsen i vardagen och i att energin är på minus och att sedan hitta tillbaka. Den lyckan. Jag har senaste tiden känt något märkligt, samtidigt som allt är bättre än någonsin just nu så har min energinivå och motivationen varit lite sämre. Det jag lärt mig genom åren är att inte få panik när det känns så utan bara känna känslan, acceptera den och känna ett lugn i att det snart kommer vända och känslan av att hitta tillbaka på rätt väg infinner sig. Där är jag nu.

Min mamma har hunnit komma hem från Italien och flickornas (och min och Jims) lycka var väldigt stor och känner en sådan tacksamhet att ha henne här nära och att flickorna får umgås med sin mommo igen.

Under de senaste veckorna har vi hunnit med flera dagar ute i både fint höstväder men också en vinterdag fick vi i söndags när vi vara till Carros familjs villa i Vexala. Umgås med familjerna, äta gott och planera projekt som vi har tillsammans.

Nu har jag just suttit och redigerat bilderna vi fotade under dagen i Vexala. Ni kommer få se bilder kan jag lova, både här och på Carros blogg. De blev helt magiskt fina. Nu skall jag skicka galleriet till Carro och sedan slänga mig i soffan breved Jim och äta kvällsmål och bara andas ut efter denna dag.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments