Att inte räcka till


Jag har otaliga gånger nu loggat in här för att skriva ett inlägg. Kommit halvvägs och sedan fallit in i någon ond spiral av prestationsångest och bara lämnat inläggen i utkastet. De senaste veckorna har varit rätt tunga och av olika anledningar. Senaste veckan har vi också haft förkylning i huset och Alma hade hög feber några dagar men nu är vi äntligen alla friska och det känns som energin börjar återvända.


Men för att lite gå in på hur saker och ting varit. Det är så ologiskt för mig på ett sätt att jag känt mer ångest och fram för allt haft en känsla av att inte räcka till och bara vara dålig mamma, dålig partner och dålig vän. Min ork har bara funnits till det som måste göras och med sämre nätter igen så rasade allt lite inom mig. Det är en fruktansvärd känsla att känna sig otillräcklig och dålig. Har ändå än en gång insett att ibland känns det så och det är helt okej, huvudsaken man kan försöka vända de banorna som gör att man mår sämre och det som framkallar ångest. Prestationsångesten trodde jag hade gett med sig till stor del men det hör väl också ihop med känslan att inte räcka till antar jag.

Det har varit mycket hemmadagar nu då vi varit förkylda men äntligen är alla friska och vi har varit mer ute igen och ser så framemot denna vecka som börjat och att spendera dagarna med vänner och umgås med flickornas mommo som äntligen är hemma igen efter många veckor i Italien.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments