Att ta sig tiden

Idag har jag hunnit känna mig som världens sämsta mamma flera gånger. Vissa dagar är sådana. Känns som att saker och ting bara går fel, gnälliga barn, en liten som inte ville sova på dagen och blev övertrött och ja, ni som vet ni vet. Dåliga dagar har man ju ibland så bara att lämna det och nya tag i morgon.<3

Har gett mig själv löftet att TA mig tid att träna oftare och hittills går det bra. Bara det att inse att det verkligen är jag som måste ta mig den tiden och speciellt nu efter amningsavslutet och då barnen sover i regel bra så finns ju tiden men man måste ta sig an den och bara rulla ut yoga mattan eller springa en sväng i skogen. Känner också att det är min kropp och själ minsann värd!

Mycket jobb för mig på datorn har det också varit med allt redigeras, det tar så oerhört mycket tid och jag vill ge det tid såklart, vill känna mig helt redo att skicka iväg galleriet med alla underbara bilder till mina kunder. På tal om det, att få skicka iväg ett galleri med bilder till de jag fotat, det är ren lycka! Älskar att få göra det.

Nu skall jag fixa inför morgondagens podd (@alltvimåstetalaom) och fixa ett webbgalleri med bilder från en ettårsfotografering för två veckor sedan.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments