Bästa kokosoljan och smoothie bowl

Kan vara den bästa produkten jag någonsin haft. Så simpelt och ja, kokosolja bara helt enkelt. Jag har länge använt kokosolja till det mesta och använder det för att ta bort smink, som duscholja, smörjer in kroppen och ansiktet, gör hårinpackning, peeling (blandar kaffe och kokosolja, helt magiskt) och det är bara några av sakerna kokosolja är fenomenalt för. Sedan använder jag det i flickornas badvatten, smörjer in dom och använder på torra läppar och kinder. Vad är då så speciellt med denna kokosolja? Jo den är på tub!!! När jag hitta de denna produkt så blev jag så lycklig för hade letat efter detta länge. Hatar att ha en stor glasburk i wc skåpet och så måste man ha en sked för att ta med så de ej kommer smuts i burken och när man är på resa eller bara hemifrån måste man ha flyttat över i en liten burk och det blir klottigt. Så denna produkt är vardagslyx för mig. Detta är verkligen ett genuint tips från mitt hjärta och ni hittar kokosoljan HÄR. Använder ni kokosolja och till vad?

Ikväll har jag varit otroligt effektiv känner jag och fått redigerat klart tre fotograferingar och även fått dem uppladdade på webbgalleriet och levererade. Det är en magisk känsla när alla bilder är klara från en fotografering och man får ladda upp dem på galleriet, se helheten och sedan skicka dem till kunden.

Samtidigt som jag jobbat har ätit en otroligt god smoothie bowl med mandelsmör, lingon, svarta vinbär, banan, havremjölk, chiafrön, acaipulver och toppat med hampafrön och kokoschips. Mättande och gott. Det enda jag ofta känner att är svårt med smoothies för mig är att jag inte är en sötsaksmänniska. Jag älskar allt som är salt och får jag välja mellan mat eller tårta så är det mat alla dagar i veckan. Jag har aldrig varit en godisätare och där väljer jag hellre en smörgås istället för t.ex. en påse godis. Så för att inte det skall bli för sött lägger jag ofta mindre banan då jag gör åt mig själv, använder sura bär och lägger i just mandel- eller jordnötssmör för att få en mer fyllig smak.

Nu skall jag vänta in Jim som är i Vörå och fixar på bilen och försöka hålla mig vaken så vi hinner ses. Just nu känns det som vi inte tar oss tiden (övar mig på att inte använda ”vi har inte tid”) för varandra men så är det väl periodvis. Hoppas också på en bättre natt än den förra. Förra natten kändes som ingen natt alls. Men nu, Headspace.

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
1 år sedan

Det enda jag har använt kokosolja till hittills är att blanda i havregrynsgröten på morgnarna. Har inte riktigt kommit mig för att utforska andra användningsområden för den.