Besök hos Leikkikauppa i Larsmo & Poddinspelning – Vlogg

Igår kväll (eller jag, natt) var jag dum nog att sitta uppe och jobba till 02.30. Kan meddela att jag inte var pigg i morse och efter att ha stängt av ett alarm i sömnen kom jag mig upp, hoppade i bilen och började köra mot Larsmo var jag skulle möta Carro. Stannade på vägen för att köpa kaffe men hade glömt plånboken hemma såklart men tur så hade vi i bilen några slantar för parkering så jag fick mitt kaffe. Lade på Framgångspodden och körde vidare mot Larsmo. I Larsmo hade jag och Carro möte med en av våra nya sponsorer för säsong två av podden. Så otroligt kul och ja, kolla vloggen så får ni hänga med under dagen.

Efter poddinspelning hos Carro så körde jag sedan hem igen. Trött. En trött kväll kan jag säga. Nu har jag fått jobb undan fixat i alla fall, flickorna sover och Jim är i Vörå och fixar på sin bil. Inatt blir det inget jobb-marathon utan hoppas hela familjen sover gott och vaknar pigga i morgon!

Kommentera gärna vad ni tycker om vloggar som denna och vill ni ser flera sådana?

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
jenniifersplace
2 år sedan

Så härligt att du vloggar nuförtiden! De är så härliga och geniuna att titta på ?

rebeckahagert
2 år sedan

Men Tack fina du! vad glad jag blir <3 kram