Bröllop nästa sommar

Redan förra sommaren bestämde vi oss att i augusti 2019 skall vi gifta oss. Snart är det bara ett år kvar, ser så fram emot hela kommande året med all planering och förberedelser, sådant älskar ju jag! Egentligen skulle jag bara vilja gifta mig med Jim nu, helst igår, men samtidigt känns det fint att få vänta och längta efter vår dag nästa sommar. Flickorna hinner bli lite större och vi hinner planera och fixa allt i god tid och verkligen göra det till vår dag.

Det vi vet säkert är var festen kommer vara och så hoppas vi att vi kan ha vigseln var vi önskar men det blir väl klart i vinter. Ett rätt så litet bröllop med de närmaste från våra familjer, släkt och vänner. För oss känns de viktigt att det inte blir för stort och att vi har rätt så jämt fördelat mellan familj, släkt och vänner. Drömmen är att allt skall vara enkelt, romantiskt, vackert och ja, VI. Vår stora dag och att vi får dela den med de som betyder allra mest för oss. Det som jag verkligen ser fram emot är att få ha en fest och blanda människor från Jims sida och från min och bara njuta av god mat, gemenskap, dans osv.

Pirrar riktigt i magen när jag tänker på att jag skall få gifta mig med min bästa vän, min klippa i livet och han som är pappa till mina barn. Livets magi! Och vet ni? Jo jag har redan fått hem min drömklänning som nu hänger i en alldeles för liten ”kostympåse” i garderoben. Den är magisk och precis sådan som jag alltid drömt om och idag provade jag den ordentligt för första gången då vi hade våra vänner på besök. Ohhhh, låt de bli augusti 2019 NUUUU! <3

Bilderna i detta inlägg är tagna av Sofia Ylimäki Photography. Bilderna är tagna förra hösten och är så tacksam vi faktiskt bokade in en familjefotografering för det är ytterst sällan som vi alla fastnar på bild då jag alltid är den som fotar. Sofia har vi redan bokat för vår bröllopsdag och jag är så lycklig att just hon kommer föreviga vår dag, Sofia är även en fin vän till mig.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments