Bröllopsfilm – Carro & Robert

Tror det var kvällen före Carro & Roberts bröllops om jag satte min prestationsångest åt sidan och skrev till Carro och frågade om det var okej att jag skulle filma lite under deras dag och klippa ihop en kort film till dem. Hon var lila pepp som jag på min plan och sagt och gjort, jag filmade mellan fotandet under dagen små korta snuttar som jag sedan klippt ihop till en kort film.

Jag har så länge längtat efter att VÅGA filma, VÅGA sätta min prestationsångest åt sidan och bara göra det. Man kan inte vara bra på något man ej gjort och vad skall man då göra för att bli riktigt bra på något? Jo man måste öva, öva och öva ännu mer så nu känner jag bara att NU kör vi! Jag fullkomligt älskar att filma och klippa och editera film så ser fram emot att vid sidan av fotograferandet börja lära mig mer och utvecklas inom även det.

Vad tycker ni om filmen? Visst hade det varit helt underbart att få en sådan film som minne från bröllopsdagen? Känner nu att jag vill ju också ha det från våran dag nästa sommar! <3

Och tryggheten, kärleken och lyckan bara lyser genom i filmen. Hur mycket Carro och Robert älskar varandra går inte att missa! TACK ännu en gång för att jag fick föreviga er dag!

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
2 år sedan

Alltså den är så fin! Jag känner ju inte alls nån av dom men ändå satt jag här med tårar i ögonen när jag tittade på den, kärleken lyser verkligen igenom ?

rebeckahagert
2 år sedan

JA visst blev den fin ? TACK! <3