Carro och Robert

Gårdagen. Kan bara konstatera att jag är så tacksam att jag vågat satsa på fotande för dumildetid så lycklig det gör att föreviga dessa stunder för fantastiska människor. Igår var jag alltså i Jeppis och förevigade Carro och Roberts bröllop. Fotade och filmade hela dagen så ni kommer få se massa bilder dyka upp här och på Carros blogg kan jag lova!

Kärleken mellan Carro och Robert alltså! Det går inte att missa hur mycket de älskar varandra och igår strålade det omkring dem, tycker det syns så fint på bilderna. Så tacksam jag också hittat en ny vän, en vän i Carro som jag tror kommer vara livet ut! TACK än en gång fina ni för att jag fick fånga stunderna och lyckan under er dag! <3

3
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
0 Kommentatorer
rebeckahagertstyliaCarro Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Carro
Gäst
Carro

TACK för att du var med, vi är evigt tacksamma! Vi kommer ha många fler fina stunder tillsammans framöver du och jag och vi! <3

stylia
Gäst

Du tar verkligen så otroligt fina bilder, WAU!!

rebeckahagert
Gäst

Men TACK! <3