Christine och Daniel

I måndags åkte jag iväg för att träffa Christine och Daniel inför deras bröllop som jag har lyckan att få föreviga om några veckor. Vi gjorde en liten provfotografering, pratade och såg ut fina ställen inför deras bröllopsporträtt. Det känns så viktigt att ses med brudparen jag skall fotografera, det ger en trygghet för både dem och mig inför den stora dagen som ändå är tillräckligt fylld med spänning och nervositet. Att jag vet vad de tänker och uppskattar gör det så oerhört mycket lättare när jag skall fotografera och föreviga alla de stora och små ögonblicken under deras dag.

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
0 Kommentatorer
rebeckahagertamandaparkkinen Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
amandaparkkinen
Gäst

Så fina bilder, du är verkligen duktig! <3

rebeckahagert
Gäst

Men tack!! <3