Dagens motivation

Medan jag suttit och svarat på mail och redigerat bilder så har olika klipp på YouTube fått snurra på och jag har lyssnat på olika motiverande Ted talks. Ett tips till er alla, medan ni kör till butiken, handlar eller sitter och jobbar vid datorn eller kanske städar. Lyssna, lyssna på något som motiverar, peppar, ger insikter om livet och lär dig något. Det ger så mycket. Jag har fått så många insikter om mig själv, om mitt liv och vad som är viktigt i livet tack vara poddar, ljudböcker och olika klipp på YouTube.

Nu till något annat. Idag kändes allt jobbigt och jag hade helst bara stannat hemma och städa då flickornas mommo kom vid lunch men tog mig i kragen och hoppade i bilen, körde till mina svärföräldrar, kokade en kopp kaffe och nu har jag fått så mycket gjort. Försöker oftast åka hemifrån och jobba, sätt mig på ett Cafe, bibban eller som idag blev det svärföräldrarnas kök. Att ta sig hemifrån och sitta i en annan miljö gör mig mycket mer produktiv och i framtiden är drömmen att ha en egen dagsljusstudio.

På tal om drömmar och mål så är mitt projekt nu att skriva ner alla mål för 2019. Hur brukar ni skriva ner era mål? Skriver ni ner dem eller bara har dem i tankarna? Vad har ni för drömmar och mål för 2019?

Nu skall jag fortsätta med mina mål och sedan hoppa i bilen och köra hem och krama om flickorna.

Ps. bilden ovan får mig att längta tills sommaren. Kan det inte bli sommar nu, sade Alma idag när vi hämtade mommo från bussen körde hem i ett vitt och iskallt Maxmo.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments