Dagens tacksamhet

Farsdagen till ära vill jag skriva några rader om två fantastiska pappor. Mina flickors pappa och min egen pappa, flickornas moffa. Dessa två, så olika men ändå väldigt lika på många sätt.

Min pappa. Han har alltid varit otroligt viktig för mig, vi har under årens gång haft många svårare perioder där det inte alltid varit så lätt. Mina föräldrars skiljsmässa och min ätstörning, tider i livet som utmanat oss men också tider som förstärkt relationen oerhört. Jag har alltid sett min pappa som orädd, socialt begåvad, uppfinningsrik, framåtsträvande och stöttande. TACK pappa för att du är en så viktig del av mitt och min familjs liv.

Mina flickors pappa, min bästa vän och blivande man. Vad hade jag gjort utan dig? Du är klippan i mitt liv som alltid står stadigt vid min sida när än jag behöver dig. Du är en alldeles fantastisk pappa och våra barn kunde inte fått en bättre pappa. De är en alldeles speciell känsla av trygghet och att vara älskad som du ger mig varenda dag. Vi är så galet lika i så mycket och för oss har det nog varit en fördel. Jag är så tacksam att det är just dig jag träffade och att det är just du som är pappan till mina barn.

Måste avsluta inlägget med denna bild. Låt oss säga som så, ibland funderar jag om min far hellre ringer och pratar med Jim om sina projekt haha och svarar jag ej direkt är det i alla fall säkert att han ringer upp Jim minuten efter det. Det är något jag är så tacksam över, glädjen och respekten jag upplever att ni också fått genom att lära känna varandra. Min far och mina barns far. TACK för att ni finns.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments