Date Night

Idag hade vi lyxen att mommo och fammo var med flickorna under kvällen och även nattade dem och vi fick för andra gången åka på tumis till Vasa för middag. Det är en sådan lycka att få stunder som dessa, att få sitta och prata, äta i lugn och ro och bara samla nya krafter. Inser också då vi får tid för varandra att jag verkligen hittat min bästa vän. Tror det är en av de viktigaste grunderna i ett långt förhållande, så som jag i alla fall upplevt. Att vara varandras bästa vänner i grunden och som vi många gånger påmint varandra om de senaste åren att det kommer inte alltid vara såhär lite sömn i vår vardag och att det är så oerhört viktigt att både peppa varandra och förstå att detta är en tid nu men det kommer snart en annan tid där vi t.ex. får sova mer, kan göra mer saker på tumis o.s.v.

Såg att vi fått en fråga till vår frågepodd just kring detta med relationer och hur vi gör för att hålla gnistan vid liv så skall inte gå mer in i detalj nu på mina tankar kring det. Ni får lyssna på vårt bonus avsnitt av podden för att höra med!

I morgon väntar heldagsbröllop för mig. Sommarens sista och jag känner mig både tacksam och rätt så lättad att hösten snart är här. Är ju en höstmänniska alla dagar i veckan, även om sommaren också är underbar.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments