En fullspäckad dag

Vilken dag. Ibland kan en dag som inte börjar på bästa sätt ändå bli väldigt bra och idag var en sådan. En lite upp och ner morgon och en trött Rebecka som inte hunnit äta frukost var det som hoppade i bilen mot Jeppis idag. En bra podd och allt kändes redan bättre och väl framme hos Carro så fick jag sätta ner mig och äta frukost som hon hade fixat till mig, lycka!

En hel dag med fotograferande och filmande stod sedan på dagens schema. Vi fick gjort allt som var planerat och jag åkte hem igen till Maxmo med fylla minneskort och tomt kamerabatteri. En lyckad dag och nu återstår allt klippas av filmerna som kommer finnas på Built by Nordberg och även alla bilder som skall redigeras. Det är alltid nästan mer jobb efter själva fotograferingen eller filmandet och det tror jag man kanske inte alltid tänker på om man inte är fotograf. Jag älskar ändå allt efterarbete och ser det som en del i processen.

Nu när jag kikade in här på bloggen så inser jag att det var en tid sedan sist och känns som mycket har hunnit hända men tänker att vi kör framåt och så hoppas jag att tiden finns för mig att logga in här oftare igen eller nej, jag skall ta mig tiden!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments