Ett poddavsnitt om ångest, förlossningsdepression och nedstämdhet

Idag har jag och Carro fått mycket gjort. Efter lunch hoppade jag i bilen och körde till Jeppis. Vi hann med med en hel massa produktfotografering för podden, spela in ett avsnitt och så avslutade vi dagen med att gå ut och äta. Så roligt att hinna umgås utanför poddandet också ibland. Idag spelade vi in ett avsnitt om nedstämdhet, förlossningsdepression och ångest. Ett öppet och ärligt samtal om våra egna erfarenheter och tankar kring dessa viktiga ämnen som vi måste tala mer om.

Alltid lika roligt att komma hem till Carro och hennes familj. Känns alltid så fint att få hälsa på en annan familjs vardag och jag känner sådan lättnad att få ha lyckan att ha vänner med barn i samma åldrar och som går igenom samma skede i livet. Det är så värdefullt. Carro har get mig så mycket pepp och styrka när det kommer till att vara både mamma och saker som rör företagande och ja, så tacksam över vår vänskap.

Nu är det mindre än två veckor tills andra säsongen av podden drar igång och jag hoppas så ni är lika taggade som vi. Kom också ihåg att alla första säsongens avsnitt finns fortfarande kvar att lyssna på. Ni hittar alla avsnitt på Soundcloud och där poddar finns.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments