Familjefotografering i Ekenäs

När vi var i Ekenäs på pappa och Karins bröllop så hade jag några fotograferingar inbokade. En av dem var denna familjefotografering med Karins syster Klara och hennes familj. Vi sågs en kväll nere vid stranden för att fota familjefoton och ljuset var alldeles magiskt den sommarkvällen. Familjefotograferingar kan vara bland det roligaste att fotografera och jag ser så fram emot att börja fota mer Hemma hos fotograferingar i ”lifestyle anda”. Skulle ni uppskatta familjebilder tagna i stunden, i vardagen? Det är de känslorna, ögonblicken och stunderna som jag tycker är mest värdefulla!

?Och på tal om Ekenäs. Idag är en dag när jag bara önskar att det var lite färre kilometer mellan Maxmo och Ekenäs. Min kära hemstad!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments