Första säsongen av vår podd

i morgon släpper vi avsnitt tio av vår podd Allt vi måste tala om. Det känns så häftigt att vi är framme vid första säsongens sista avsnitt. Jag är så stolt över mig och Carro , att vi gjort och gör detta. Är samtidigt så oändligt tacksam över ER, våra lyssnare och tacksam över att jag fått en ny vän. Carro, Carro, Carro, mig kommer du få stå ut med länge haha! Det är så häftigt hur vi startade podden utan att känna varandra och nu är hon en nära vän till mig och det jag är så otroligt glad över är att få ha en så driven, peppande, positiv och bara härlig vän som Carro. Livet, så häftigt hur bra det blir när man vågar och lyssnar till magkänslan!

Och ni anar inte hur peppade vi är inför säsong två av podden. På måndag skall vi spela in två avsnitt och det skall bli så kul. Har saknat att podda, för det är ju faktiskt många veckor sedan vi poddat. Och på tal om det, världens bästa beslut var att spela in poddavsnitten i förväg. Eftersom vi båda har små barn och jobb vid sidan om så är det så rätt sätt att göra det för att minska stress och verkligen kunna göra avsnitt som är välgjorda och vi slipper att spela in dagarna innan de skall publiceras.

Bilderna får tala för allt vi hunnit med. Blir alldeles varm i hjärtat. Vi hoppas att ni i kommande säsonger även är lika peppade på att lyssna på vår podd och att ni fortsätter, kommentera och skriva till oss. Respons är så viktigt och vi är tacksamma för alla tankar och funderingat!

Följ
Meddela om
guest
4 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 år sedan

We rock!

Corinne Grönholm
Corinne Grönholm
2 år sedan

Lyssnade precis på sista avsnittet och tyckte det var så bra. Så otorligt många bra tankar och funderingar som jag tar med mig om jag någon dag får bli mamma. Ser fram emot nästa säsong ?

rebeckahagert
2 år sedan

YES! ? <3

rebeckahagert
2 år sedan

Men TACK fina du! <3 Din kommentar gjorde min kväll. Kram