Frågepodd

Mina kära läsare och poddlyssnare, nu har ni chansen att vara med och påverka ett helt avsnitt av vår podd (Allt vi måste tala om). Det är nämligen så att på efterfrågan så styr vi nu upp ett BONUS avsnitt som avslut på första säsongen och det blir en frågepodd, om vi får in tillräckligt med frågor.

Avsnittet kommer vi spela in på måndag och det kommer även publiceras så snabbt vi har det klippt och klart. Så nu får ni fråga på. Ställ era frågor under detta inlägg eller på vår instagram @Alltvimastetalaom!

Ni får ställa precis de frågor ni vill och det kan röra allt från hur det är att starta en podd? Hur går man vill väga för att få med sponsorer? Frågor kring fotografering? Bloggrelaterade frågor? Mer personliga frågor till mig eller Carro och allt som rör familjeliv, mammarollen o.s.v Vad som helst med andra ord, kanske något lämnat och fundera efter ett av våra poddavsnitt som ni vill att vi skall ta upp eller frågor kring kommande säsong? Så fråga på nu mina vänner så blir det ett super avsnitt kan vi lova!

På måndag skall vi även fota inför säsong två av podden och även spela in ett annat avsnitt. Det gäller att vara effektiva när vi väl ses och både jag och Carro är så taggade att köra igång med poddinspelning igen!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments