Framtidsvisioner och tillbaka på egen domän

Ända sedan jag startade mitt företag och vi gjorde om min blogg (rebeckahagert.fi) till min hemsida så har jag saknat att blogga här. Kände mig inte alls hemma hos nouw så när jag nu beslutade att flytta tillbaka hit känns det bara så rätt. Bloggen kommer finnas här under min hemsida (rebeckahagert.fi/blogg) och under julen kommer förändringar ske med utseendet och min tanke med hemsidan/bloggen. Kände ändå att jag inte vill vänta tills dess före jag börjar blogga här igen så därför hittar ni min blogg här från och med nu. Jim har dessutom fått in en hel del inlägg från min förre blogg hit så ni kan kolla tillbaka i arkivet.

Just nu befinner jag mig verkligen i en mellanfas när det kommer till mitt företag. Förändringar kommer att ske i början av 2019 och jag hoppas så att alla mina planer kommer genomföras men jag tänker tro på alla mina visioner för detta är min dröm och det känns som flera och fler pusselbitar faller på plats hela tiden och den känslan är obeskrivlig. Hårt jobb, många timmar av tvivlande känslor om jag verkligen klarar detta men jag ger inte upp dådet känns rätt och då det känns så självklart att det är detta jag skall göra. Mina visioner sträcker sig många år framåt men det jag också hittat är ett lugn. Jag är 25 år, tvåbarnsmamma och har så otroligt mycket redan som är på gång. Allt har sin tid! Det om något är en lycka att inse, jag har inte bråttom någonstans utan tvärtom så är det viktiga för mig att ha mina och våra visioner, se dem och verkligen leva i känslan att detta kommer vi göra och sedan då tiden är rätt kommer det ske och då kommer vi vara redo.

Nu blev det lite som en gåta vad jag skrev. Min poäng är i alla fall att 2019 kommer bli året då jag skall våga, då vi skall gifta oss och då jag skall lära mig att prioritera så att det känns rätt i magen och hjärtat.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments