Glimtar från vår söndag

Måndag och snart har vi augusti här, hur snabbt gick inte juli?! Har haft sådan lust att filma och klippa ihop till en vlogg men insåg här förra veckan att min stora systemkamera (Nikon D810) inte är så smidig att filma såhär i vardagen med. Det krävs lite mer än att bara ställa den någonstans. Men igår testade jag att filma med Jims telefon och en liten vlogg med glimtar från vår söndag kan ni se här ovanför. Älskar verkligen hela grejen med att filma och redigera ihop en film så nästa mål är att införskaffa en smidig kamera med bra kvalité på film! Vill så komma igång med det NU!

Vi hade i alla fall en så fin söndag och spontant hoppade vi under eftermiddagen i bilen och åkte till Nykarleby och spenderade kvällen där med flickornas fammo, faffa och farbror vid Jims moffas villa. Super fin kväll men varmt, svettigt och sedan kom världens åskväder med blixtar och dunder.

Vi har massa skoj denna vecka och redan i morgon kommer Carro hit och mer om vad vi skall göra får ni se lite framöver. Nu skall vi väcka lillan och ta mellis ute i skuggan. Hoppas ni har en fin måndag.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments