Gokväll

Satt just och redigerade bilder från igår och dessa med maten från Friends & Burgers och blev så galet hungrig! Har dock hunnit äta en hamburgare idag men en hemlagad sådan.

Idag har jag varit så trött och sov faktiskt ut ordentligt medan Jim och flickorna steg upp, behövde det verkligen. Sedan har vi haft våra vänner med sin lilla bebis på besök, så otroligt kul och mysigt att ha dem här. Flickorna var så intresserad och ville både kolla på honom, paja och hämta leksaker till honom. Alma frågade både mig och Jim före de kom om inte han kunde gå eller leka redan? hihi lilla stora tjejen vår! <3

När Jim nattade flickorna hoppade jag i bilen för att möta upp ett par för gravidfotografering här i Maxmo. Så glad att jag kan ta emot fler fotograferingar då många haft möjlighet att komma till Maxmo för det underlättar mycket och på så sätt kan jag snabbare boka in fotograferingen också. Dessutom finns det så otroligt många fina ställen här runt omkring att fota vid. Tänk att få bo här, så tacksam!

Ser så fram emot hösten som börjar närma sig. Mörka och mysiga kvällar, familjetid, fotograferingar, poddinspelningar och mycket mer. ÄLSKAR hösten!

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
0 Kommentatorer
rebeckahagertLaDolceMusica Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
LaDolceMusica
Gäst

Om det bara skulle finns en Friends&Burgers i Åbo också ?

rebeckahagert
Gäst

Jaa deras mat är nog sååå galet god ?