Grow 3

Igår drog utbildningen som jag börjat på äntligen igång, GROW 3 med Sebastian Widjeskog. En utbildning som leder till yrkesexamen för företagare och det är alltså målet om ett år. Kände igår när jag körde hem från Jeppis att JESS detta är så vad jag behöver just nu. Är bra på att få saker gjorda då jag bestämmer mig men detta år kommer ge så mycket känner jag redan. För en målälskande människa som jag så är det en lycka att träffa människor som är likasinnade och som verkligen kan pusha mig att våga ännu mer och att jag hoppeligen kan inspirera och pusha någon annan i gruppen.

Vi hade alltså en träff igår och nu framöver kommer vi ha träffar online varannan vecka och nästa gång ses vi alla i slutet av april. Jag tror att mycket hinner hända på dessa månader. Mycket av det jag fick höra igår och funderingar som dök upp är inte nya saker för mig och de som känner mig vet att jag har i stort sett lyssnat på varenda podd om målsättning och mental träning men det är ändå viktigt just nu. Att någon påminner en om allt och att jag verkligen skall sätta in en högre växel i att våga, tro på mig själv och mitt företag och våga marknadsföra mina tjänster. Det som känns extra kul är ju att Carro är med på samma utbildning och vi har en hel del gemensamma projekt på gång.

Podden, Allt vi måste tala om, vi håller just nu på att fundera hur framtiden som poddare skall bli. Jag saknar poddande mycket och hoppas vi kommer igång med en tredje säsong under våren. Skulle du lyssna?

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments