Här och nu

Idag har varit en alldeles fantastisk dag på så många sätt och vis. En helt vanlig tisdag som med så små glädjeämnen bara har gjort mig så lycklig in i hjärtat. En enorm lättnad också, en materiell sådan. Helt enkelt mycket som stressat men nu bara idag så har allt känts så rätt. Jag har lärt mig under de senaste åren att det är just så livet är. Ibland finns det helt enkelt inte riktigt någon förklaring till varför vissa dagar bara glänser trots att man kanske skulle upplevt samma stunder och saker annorlunda en annan dag. Det jag också har lärt mig är att verkligen njuta de dagar det känns så.

Den materiella lättnaden är att idag kom min nya dator! Den som känner mig vet att senaste tiden har jag haft en hel massa problem med både dator och extern hårddisk och det är något som liksom inte får krångla när man sysslar med fotografering och sedan skall redigera bilderna. Så nu är jag bara så lättad och peppad att ha utrustning som fungerar smidigt, snabbt och ja, ett måste nu under högsäsongen med massor av redigeras.

Och ja, en till materiell lycka har jag även från denna dagen. Min älskade fästman vann en tävling på Instagram och Facebook med Husqvarna och vinsten var en robotgräsklippare!!!!!!! Här kan ni klicka för att se vilken bild det var som vann och hans motivering. Så otroligt kul och en sådan klippare är något han drömt om, alltså galet bra!

Något som jag också ser otroligt mycket fram emot just nu är att släppa morgondagens podd. Avsnittet där jag och Carro snackar om den första tiden efter att man fått en bebis och livet blir något alldeles nytt. Vi tar upp bebisbubblan och hur den verkligen inte alltid är endast rosa. Jag berättar om hur jobbigt jag upplevde det på bb när Jim inte fick stanna där utan måste åka hem på kvällarna och sova hemma. Carro berättar om sina två helt olika upplevelser efter hennes förlossningar och hur tiden efter inte alltid är så lätt. Ett avsnitt ni bara måste lyssna på!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments