Här och Nu

Mitt mål att fotografera mer i vardagen och ta fler familjebilder har väl gått sådär men igår försökte vi tappert och gick ju sådär men kärleken till bilder som denna. Blir lycklig i hjärtat, MIN familj. KÄRLEK.

Ikväll när jag kom efter en veckohandling i Vasa har jag suttit och redigerat klart bilderna från en gravidfotografering. Lyssnat på peppig musik och bara känt mig så tacksam. Livet just nu är fantastiskt. Hade så fina diskussioner med min fina vän Mimmi igår och lämnade så mycket lycka inom mig som bara ligger och bubblar inom mig. Det är så mycket fint som händer här och nu, så mycket underbart som planeras och jag känner ett lugn som jag nog aldrig känt förut. Svårt att sätta ord på hur det känns ibland men jag försöker verkligen ta vara på känslan och bara vara i nuet som är här och nu.

I morgon är dessutom en dag jag sett fram emot sedan i somras redan. Men nu skall jag låta bilderna exporteras och krypa ner i sängen och krama om min blivande man som redan somnat.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments