Här och nu

Alltså Denna förkylning som vi haft under veckoslutet var inte kul. Vet inte när jag känt mig så slut som på söndagen. Nu har i alla fall hela familjen haft förkylningen så hoppas att vi får vara friska nu länge. Idag känner jag i alla fall hur peppen och inspirationen sakta återvänder. Så är det alltid med mig, under förkylningar och när man bara är hemma och inne, då tappar jag all pepp och allt känns rent ut sagt bara upp och ner. Så när den där lilla gnistan av pepp återvänder, då vet jag att Yess nu börjar vi vara på rätt spår igen Halleluja!

Brusiga hemma hos bilder från vår vardag. Är glad att jag äntligen börjat ha kameran mera framme hemma och det är något jag skall fortsätta med. Lycka för mig är att få fånga minnen och spara stunder som är helt vardagliga och äkta. Stunderna som så snabbt passerar utan att vi knappt tänker på dem. Här och nu, det är något jag upprepar för mig själv varenda dag flera gånger om. Rebecka, här och nu. Livet.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments