Hemma Hos fotografering i Jeppis

I söndags styrde jag bilen mot Jeppis och hem till Carola för att göra en Hemma Hos fotografering och planera lite inför fortsatta samarbeten. Flera gånger har vi fått flytta fram fotograferingen då hinder kommit emot men nu blev det äntligen av.

När jag kom hem till dem möttes jag av två först lite fundersamma flickor men det tog inte länge så fick jag se deras fina rum och de busade omkring och skrattade. Just detta konceptet med att åka hem till en familj och följa med dem under några timmar och fånga alla dessa små stunder på bild är magi enligt mig och något jag verkligen vill satsa på mer i framtiden.

Tiden bara rusade iväg och kände mig så glad glad och tacksam när jag styrde kosan hem. Och vilka underbara bilder det blev. Ovan ser ni en liten sneak peak på några favoriter. Fler kommer dyka upp här och även på Carolas blogg.

Vad tycker ni om vardagsbilder och skulle ni uppskatta att få just dessa små stunderna förevigade? 🙂

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma Järnsrön
Emma Järnsrön
2 år sedan

Fina bilder! Du har nog en bra ide där ? Fast vi försöker fota mycket vardagsbilder så är det alltid svårare att ta bilder där man själv också är med. ?

rebeckahagert
2 år sedan

Ja blir ju lätt så och kan vara värdefullt att ha lite bilder från vardagen med hela familjen ?