Hemma-hos fotografering

Under en upp till 3 timmar lång Hemma-hos fotografering följer jag med er som en ljus skugga i hemmet. Tillsammans med min kamera förevigar jag de små magiska ögonblicken som annars är så svåra att själv fånga till fotoalbumet. Ni vistas i den miljön där ni känner er som bekvämast och mest avslappnade, och samtidigt tar jag till vara på stunderna och förevigar dem på bilder ni med glädje och ömhet kan titta tillbaka på.

En Hemma-hos fotografering är det perfekta valet när det kommer till att spara hjärtekänslan av till exempel graviditeten, förlovningen, farfars 80-års kalas, dopet eller varför inte en helt vanlig söndag i mitten av mars. Oberoende av tillfälle eller högtid är en Hemma-hos fotografering i grunden alltid den samma. En fotografering helt utan stress eller krav på hur ni ska stå eller se ut. Alla känslor och humör är okej, för det är ju så verkligheten kan se ut. På mina Hemma-hos fotograferingar vill jag alltid fånga de äkta stunderna.

Under fotograferingen hinner vi fota både inne och ute om önskan så finns. Ni kan även specifikt be mig fota t.ex. syskonfoton, eller varför inte mormor och morfars kärlek till varandra eller en vacker bild på den älskade hunden att ställa på hyllan och se tillbaka på i framtiden. Det är alltid era önskemål jag utgår ifrån när jag fått äran att stiga in i ert hem.

hitta mig på

INSTAGRAM