Höslycka i luften och bröllopsfotografering

Gokväll! Regn och +13 grader på morgonen idag, lyckan i det. Har jag sagt att jag är en höstmänniska? Fick riktigt känslan av höstlycka idag när vi klädde på oss jacka och annat än sandaler för första gången på länge.

På lördagen hade jag en heldagsfotografering av bröllop i Närpes. En så fin dag med alldeles perfekt väder. Sol, molnigt, lite regn och magisk solnedgång. Så mycket kärlek och lycka den dagen och jag är så tacksam att jag fick föreviga deras bröllopsdag.

När jag satt mig i bilen närmare midnatt så var det mörtk, när har det hunnit bli mörkt om nätterna ens, hinner inte med!?!? Har nog aldrig varit så trött som den bilresan hem till Maxmo, fydå. Känslan av att man skall somna och får kämpa med allt man har för att hållas pigg framför ratten. Men jag kom mig hem och dagen efter ett heldagsbröllop hörni, någon som vet känslan? Även om man bara är med och dokumenterar dagen , inte dricker en droppe alkohol eller festar så har jag en känsla av bröllops-krabbis dagen efter. Tror det beror på att man under hela långa dagen varit så fokuserad och inne i att fånga varje stund och jag kan ofta glömma att dricka tillräckligt med vatten och mellanmålen glöms ofta bort mitt i allt.

Nu har Jim dessutom sin andra halva av semestern så jag satt just här och trodde det var söndag kväll då han varit ledig idag men nejdå, måndag är det ju redan. Idag skulle vi spela in podd och fotografera inför säsong två av vår podd (Allt vi måste tala om) men det blir nästa måndag istället. Då skall ni få hänga med på det!

Vill ni se några glimtar från veckoslutet så kolla in videon nedan.

Följ
Meddela om
guest
1 Comment
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 år sedan

Så fin video! Jag vill också vlogga