Hur många idéer och mål kan man ens ha på en och samma gång?

Hur många idéer och mål kan man ens ha på en och samma gång? Det är en bra fråga hörni. En fråga jag ställde mig ikväll (i natt, sitter igen och jobbar med att färdigställa bilder kl 01.35) när jag insåg att nej nu bubblar mina idéer iväg och alla mål som jag hela tiden ser framför mig blev plötsligt så många. I den stunden insåg jag att kanske detta är vad man kallar flow. Just nu känns det verkligen så. Underbart! Njuter av varje sekund känslan är i mitt hjärta. Att jobba hårt, bli inspirerad av det man gör och att finna ny inspiration är magi.

Kan också hända att lite har och göra med mer sömn. Sömn! Sömn! Sömn! Hade nog än en gång glömt bort hur det kännas att få sova och att få sova flera nätter bra! Sedan också vårt beslut om att inte göra några längre resor eller ha mycket inbokat till sommaren, bästa beslutet verkligen. Det har gett utrymme för så mycket spontana saker. Som i söndags när vi hade vänner här på mat och spontant bestämde att vi skulle åka mot Björneborg på måndagen. Ett varv på bostadsmässan, glass i skuggan och sedan avslutade vi dagen på YYteri med ett svalkande dopp. En väldigt fin dag trots hettan och med tanke på att vi hade två små barn och en höggravid med i gänget så gick det toppen bra!<3

I morgon lär det bli ännu en varm dag eller varm är väl lite att ta i underkant, kokhet snarare. Om några dagar har vi en treåring i huset så det skall bli ett litet kalas, jag har fotojobb inbokade och dessutom så är det ju onsdag i morgon och det betyder att ett nytt avsnitt av vår podd släpps! Dessutom har vi för andra veckan i rad en super tävling i samarbete med Dermosil så kika in på vår instagram (@alltvimåstetalaom) i morgon!


Och vet ni? i söndags hoppade jag i badtunnan när flickorna somnat, tog en cider och lyssnade på senaste avsnittet av Förlossningspodden. Den lyxen. Lugnet i den stunden, oioi så tacksam jag lärt mig uppskatta stunder som den. <3?

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments