Julfunderingar en söndag kväll

Söndag kväll. Jag har suttit framför datorn sedan flickorna somnade vid halv åtta och fixat med podden, bilder och en film till veckans avsnitt som är ett samarbete med Mumin Baby som vanligt men även Dermosil. Veckoslutet gick alldeles för snabbt än en gång och skulle bara vilja ha fredag i morgon igen för att få spendera tid tillsammans hela familjen.

Idag hoppade vi i bilen och körde till Vasa och gick i stan på julöppning, var på cafe och lekte i parken. Ikväll fick julgranen komma fram och nu står den pyntad i vardagsrummet och sprider vardagslycka. Dom som känner mig vet att jag ÄLSKAR julen. Mest stämningen, känslan och bara alla tända ljus. Stressen kring både maten, paketen och liknande det känns inte alls viktigt. Det som känns viktigast är att vi ger flickorna en lugn jul hemma, enstaka paket som de verkligen behöver, god mat, dans och glädje. För två år sedan blev Alma sjuk dagen före jul och våra julplaner för det året fick ställas in men den julen blev så fin ändå. Trots att hon hade hög feber från och till så var vi tillsammans, min mamma var hos oss och vi åt den mat vi hade hemma, drack glögg, vilade, såg på filmer och tog vara på stunden tillsammans. Det var julen då jag var gravid med Thea och det är verkligen en speciell känsla att få vara gravid under julen, Samma sak kände jag med Alma i magen. Den julen gick jag faktiskt in i vecka 13 vid julen så det kändes extra speciellt och vi hade vårt ultraljud i mellandagarna. Tiden alltså, sitter här och blir så varm i hjärtat. Så tacksam.

Men för att inte snöa in allt för mycket i julfunderingar så skall jag nu stänga datorn, hoppa i säng och lyssna på en bra podd, ikväll blir det Framgångspodden. Bästa podden som jag följt nästan sedan start. Har ni inte lyssnat, lyssna!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments