Känslomässig filminspelning med Yle

Påbörjade ett inlägg igår kväll men var så trött efter dagen med filminspelning så inlägget lämnade och jag gick och sova istället. Igår stod alltså filminspelning på schemat och vi filmade från nio på morgonen tills solen gick ner. Det var en intensiv dag och väldigt känslomässig men samtidigt fin och rolig. Mycket på en och samma dag med andra ord. Vad filmade vi nu då kan man fråga sig? Efter flera månader av vloggande var det dags för Yle teamet med Michaela i spetsen att komma hem till oss och filma lite material som kommer klippas in sida vid sida med vloggarna. Michaela har tillsammans med Rasmus och Johan åkt hem till oss deltagare och följt med under den dag, gjort intervjuer och filmat material som behövs helt enkelt.

Igår började vi dagen i Vasa och filmade när jag träffade Julia som är en av coacherna på utbildningen jag går. Efter detta bar det av mot Stenhaga och sedan hem till Maxmo. Trots att Alma var lite förkyld så orkade flickorna alldeles fenomenalt bra och lyckan att vi hade mommo med hela dagen. Jag lyckades börja gråta vid några tillfällen och satt igår kväll och reflekterade lite kring alla känslor och insåg att det är så otroligt sällan man verkligen får dom frågorna som vi tog upp igår. I alla fall så många under en och samma dag och känslorna bara bubblade över men så får det vara. I juni kommer ni få se resultatet och bara namnet på Serien är spikat så skall jag skriva mer kring denna process.

Idag har vi haft en hemmadag och njutit av det underbara vädret. Igår hade vi otur med vädret för det var totalt snökaos här. Tanken var att dom skulle filma med drönaren och vi skulle vara mera ute men det går inte som man planerat alltid. Solen idag fick mig att må så bra, kände vårlyckan återkomma direkt. Tänk att det krävs så lite för att man skall känna sig så mycket mer motiverad och bara glad. Någon som känner igen sig?

Nu har jag just levererat lite bilder till en kund och skall stänga av datorn för denna kväll. I morgon är det fredag och ser så fram emot veckoslut just nu. Hoppas på sol och blå himmel och att vi skall få våra inbjudningskort till bröllopet fixade. Bara vi får dem printade nu så kan jag slappna av känner jag. Nästa vecka är det Ikea som gäller och saker för bröllopet skall inhandlas, inte mycket men t.ex. massa ljus och annat smått. Ser så fram emot det.

 

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments