Lördagsdejt

Jag har nog aldrig förstått fören nu hur värdefull en stund på tumis kan vara. Eller ja, visst har jag förstått men inte att de kan bli bara värdefullare och värdefullare är något jag lärt mig sedan jag blev förälder och speciellt efter att lillasyster föddes. Så att nu få åka till Vasa på tumis och gå lite i butiker och äta lunch för första gången sedan i maj förra året var alldeles fantastiskt. Jag är så glad att få uppleva den känslan att det faktiskt är pirrigt i magen av att bara fokusera på varandra, gå i butiker och hålla handen och äta lunch utan att behöva stressa alls. Tror alla ni med småbarn vet, ni vet hur måltiderna oftast är. Kaos men härligt kaos. Det just det kaoset gör att lugna måltider är något som får en att ladda batterierna med massa ny energi och pepp.

Medan vi var till Vasa så var mormor hemma med flickorna. Allt hade gått så bra och det ni, det ger en enorm lättnad i mammahjärtat och gör det lättare att snart göra om detta. För det är nog så oerhört viktigt att få stunder på tumis. Det behöver verkligen inte vara något extra för för oss är det alldeles tillräckligt extra och lyx att kunna åka och veckohandla tillsammans, ta en kaffe eller ja, vad som helst. När man sedan laddat batterierna igen känner jag mig åtminstone som en så mycket bättre mamma, tålamodet har fått sig en boost och man orkar igen mycket bättre. Samma sak får jag av att jobba med fotograferande, känner mig alltid så full av ny energi när jag kör hemåt till min familj.

Förra natten hade vi en bra natt. Hoppas på fler liknande nätter. Börjar kännas hoppfullt då lilla fröken närmar sig ett år och det var i den åldern storasyster började sova hela nätter så ja, det har varit mitt mål under dessa sömnberövade månader. Så nu håller vi tummarna!

Och två tips. Rosso i Vasa hade så himla goda pizzor och bra salladsbord. Mysig och lugn stämning var där även. Andra tipset är lampan ni ser på bilden, från Clas Ohlsson. Under tian kostade den och de hade även andra färger och modeller. 

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments