Mina 10 favoriter från Dermosil

– Inlägget är i samarbete med Dermosil.fi

Förutom vår huvudsponsor så har vi även med oss Dermosil i veckans avsnitt av podden (lyssna på avsnittet HÄR ). Inför detta samarbete fick jag och Carro välja ut våra tio favoriter ur Dermosils hela sortiment och det var inte lätt. Jag satt en hel kväll och kollade igenom alla deras produkter. Jag har sedan tidigare flera favoriter bland alla deras produkter men valde denna gång ut tio nya produkter jag velat testa och som jag tror kunde bli mina nya favoriter. Produkterna jag valde ut följer ett tema insåg jag sedan och det är att produkterna är Ecocertifierade.

Jag fokuserade alltså på hudvårdsprodukter som är Ecocertifierade och även deras rengöringsmedel även de är märkta med ECOCERT.

Carro valde att fokusera mer på smink och ansiktsprodukter + ett kosttillskott vid PMS. Kolla in hennes favoriter HÄR .

Mina tio favoriter från Dermosil.fi

1. Badrumsrengöringsmedel – Ecocert detergent-certifierade Dermosil Badrumsrengöringsmedel består av naturliga och bionedbrytbara ämnen som tar bort smuts samt kalk- och tvålrester från handfat, dusch och kakel.

2. Fönsterrengöringsmedel – Effektivt, miljövänligt och bionedbrytbart ECOCERT-certifierat Fönsterrengöringsmedel rengör fönsterrutor och speglar. Passar för både daglig rengöring och för grundligare fönstertvätt.

3. Universalrengöring, refill – Universalrengöring refill innehåller ett koncentrat som bildar rengöringsmedel när det blandas med vatten. Med hjälp av refillpatronerna kan man alltså återanvända flaskan med Living Universalrengöring och spara på miljön!

4. Badrumsrengöringsmedel, refill – Badrumsrengöringsmedel refill innehåller ett koncentrat som förvandlas till rengöringsspray när det blandas med vatten. Med hjälp av refillpatronerna kan man alltså återanvända Living badrumsrengöringsflaskan och spara på miljön!

5. Köksrengöring – Köksrengöring är en ECOCERT-certifierad rengöringsprodukt som snabbt och effektivt rengör ytorna i köket. Den effektiva sprayen passar perfekt för att avlägsna fett och matrester från spis och arbetsytor.

6. Universalrengöring – Universalrengöring är ECOCERT-certifierad och passar för rengöring av ytor i hemmet. Sprayen avlägsnar snabbt och enkelt stänk, fingeravtryck och andra fläckar från till exempel dörrar och bordsytor.

7. Färgkorrigerande Concealer – Dermosil Färgkorrigerande Concealer är en räddare i nöden för hy som lätt blir röd i vinterkylan. Den gröna nyansen neutraliserar exempelvis röda hudområden runt näsvingarna, i yttre ögonvrån samt nippor och synliga blodkärl.

8. Nature Hudvårdsset för ansiktet – Dermosil Nature Hudvårdsset för ansiktet ger naturlig skönhet! Setet består av vegansk kosmetik, här hittar du allt du behöver för dina dagliga hudvårdsrutiner. Produktsetet innehåller: Nature Ansiktspeeling, Ecocert organic (3635), Nature Ansiktsvatten Neroli, Ecocert organic (3598), Ansiktsserum Ljung, Ecocert organic (3869), Nature Ansiktscrème Ljung, Ecocert organic (3868) och Nature Ögoncrème, Ecocert organic (3636).

9. Nature Tvättgel Björksav – Dermosil Nature Tvättgel Björksav löddrar mjukt och återfuktar och vårdar huden samtidigt som den tvättar rent.

För att vinna mina eller Carros favoriter gå in på vår Instagram för att delta i tävlingen.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments