Så trendigt med nedstämdhet, förlossningsdepression och ångest?

Allt vi måste tala om görs i samarbete med Mumin Baby blöjor & denna vecka även Dermosil.fi

Veckans avsnitt är ännu ett ärligt och öppet samtal om ämnen vi känner att vi måste tala mer om. I första sösongen av podden hade vi ett avsnitt som egentligen lite hänger ihop med detta (Babybubblan är inte bara rosa ) eller vi kände att vi i andra säsongen lite ville fortsätta diskussionen och lyfta förlossningsdepression, nedstämdhet och ångest. Våra egna erfarenheter och upplevelser helt enkelt. Tankar kring dessa ämnen och vi tar även upp fördomar som vi upplever att fortfarande finns i vårt samhälle.

Det är helt enkelt ett samtal två vänner emellan och tror vi glömde bort att vi spelade in stundvis. Carro delar med sig av sina erfarenheter med förlossningsdepression och jag berättar om min relation till ångest och hur min resa har varit före ätstörningen med nedstämdhet och hur jag upplever ångesten.

Ett viktigt avsnitt som vi hoppas kan ge lite extra styrka, hopp, igenkänning och förståelse. Kommentera gärna om tankar och funderingar kring ämnena i dagens avsnitt av podden.

Kika in på vår Instagram för att kolla in en tävling vi just nu har i samarbete med Dermosil. Fina vinster kan jag lova så klicka er in för att läsa mer om hur du gör för att delta i tävlingen.

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments