Påsken

Jag läste någonstans ett så bra inlägg om hur påsken på något sätt är den bästa högtiden just för att det på något sätt är så kravlöst. Tänkte mycket på det senaste dagarna och måste nog hålla med. Känner egentligen att alla högtider sedan vi fått barn och köpte hus har blivit på något sätt kravlösa och vi har tagit ett val att fira det mesta hemma så länge barnen är små. Det var något vi pratade tidigt om och något som jag funderat mycket på då jag vuxit upp med skilda föräldrar och hur det känts tungt att alltid ha en stress att man borde vara någon annanstans än var man är. Just därför känns det extra viktigt att bara fira alla högtider som det passar flickornas rutiner och så vi verkligen kan njuta och inte enbart stressa genom dagarna.

Med det sagt så var vår påsk väldigt lugn och vi har lyxen att ha Jim hemma ännu några dagar och för mig känns det verkligen som en lättnad att jag kan fokusera mer på mitt jobb och få gjort sådant som annars lämnar på listan av saker som måste göras.

Denna vecka väntar fotografering på dagklubben i Vörå där Alma också går, spännande möten i Vasa och sedan avslutas veckan med Grow 3 gänget i Maxmo skärgård. Minns när vi fick datumen för denna träff och det kändes som oändligt till slutet av april och nu är vi här. Vart försvann april?

Min bröllops app meddelade också att det är endast 102 dagar tills vårt bröllop. Någon som är intresserad av att läsa om planeringen inför bröllopet och hur vi tänker kring just vår stora dag? Någon annan som skall gifta sig i sommar?

Nu skall jag stänga av datorn för redan förra veckan kom vi överens här hemma att lördag och måndag kväll skall vi ha lediga och jobbfria så nu skall jag hålla det jag lovat och logga ut. Hoppas ni haft en fin och solig påsk!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments