Projekt arbetsrum

Nästa projekt hemma hos oss är kontoret. Vi har fyra sovrum i vårt hus och för tillfället sover flickorna tillsammans, ett rum är lekrum och det tredje sovrummet som är i samma del av huset är mitt kontor i princip. Mitt och Jims sovrum är i andra ändan av huset i anslutning till vårt stora badrum och hjälpköket.

Ända sedan vi flyttade har just kontoret varit rummet allt som ej har en plats fått stå. Jag har haft mitt gamla lilla ikea skrivbord med stationära datorn och ja, det är ett kaos. Nu skall det bli ändring. Saker skall säljas och vi skall fixa ett nytt skrivbord som går längs med hela kortsidan av rummet. Svårt att förklara men ni skall få följa med på denna fixa hemmakontoret resan. Ovanför ser ni lite inspirationsbilder som jag lånat från Pinterest!

Följ
Meddela om
guest
2 Comments
äldst
nyast mest gillade
Inline Feedbacks
View all comments
cassandraharaldsson
2 år sedan

Så fint!

rebeckahagert
2 år sedan

Jaa visst, så ljust, simpelt och inspirerande ?