Projekt med Yle

Något jag nog inte nämnt i bloggen är att jag för tillfället är med i ett projekt tillsammans med Yle. Ni kan kika in på denna artikel för att läsa lite mer kring just projektet. Oneline serien kommer vad jag vet få ett annat namn men än så länge har vi använt Sjukt perfekt som arbetsnamn. Det var absolut ingen självklarhet att jag skulle våga delta i ett projekt som detta men efter massa funderas så kände jag att jag vill våga, jag vill våga och övervinna mina rädslor. Det är inte lätt och vi har under hösten spelat in vloggar som vi skickat in till Michaela (som är helt fantastisk som ledare för hela projektet) och vi kommer fortsätta ännu en tid och i början av sommarn tror jag det är som ni kommer få ta del av denna serie.

Vi är fem unga kvinnor med olika bakgrunder och livssituation som deltar och jag bara vet detta kommer bli så bra och så viktigt. Norge har gjort en liknande serie och i Sverige håller dom som bäst också på att göra sin egen version.

Jag tror det kommer kännas mer nervöst när det skall visas och allt är klart, just nu förstår jag inte riktigt att mina vloggar skall bli en del av en onlineserie. Sedan känns det också konstigt att inte vara med i själva editeringsprocessen utan bara filma material och sedan får vi se slutresultatet. Men jag är så tacksam att jag vågade och jag hoppas så denna serie kan hjälpa många där ute. Det jag tar upp och delar i mina vloggar är mycket kring mitt val att hoppa av mina sjukskötarstudier, hur det är att vara ung mamma i vårt samhälle, mina år med ätstörningen och annat som tangerar min vardag, mina tankar och mål i livet. Både glädje och tårar, trötthet och peppande ord har jag hunnit filma hittills. Hoppas ni vill följa med på denna resa. Så spännande.

 

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments