Rådgivningsbesök & Canon G7X II

Vilken dag. Jim på semester och igen har jag svårt att hålla koll på vad det är för veckodag. Känns varje kväll som fredag. Men vad skönt ändå, njuter så av att ha honom hemma och lyckan att jag hinner få gjort lite mer jobb än vanligt.

Idag var vi till Vasa på treårskontroll till rådgivningen. Kan än en gång konstatera att både mödra- och barnrådgivningen skulle behöva bli lite mer modern och nytänkande, någon som håller med? T.ex. en app som skulle fungera som rådgivningskort och ja, finns mycket man kunde utveckla. De som känner mig vet att jag är just sådan, har massa idéer och skulle vilja göra så mycket. Men en liten fundering i alla fall. Nåja, allt bra på rådgivningsbesöket och vi lyxade till det med Alma och åt lunch på hese. Franskis, dipp och smoothie, Nammmm mamma sa lilla fröken så nöjt! Ett av mina lite små roliga mål som förälder har varit att precis som mina föräldrar gjorde att jag alltid tyckt att t.ex. hese varit lyx då vi ätit de så otroligt sällan. Så att vår lilla tjej är lycklig av att få komma med mamma på lite franskis och dipp känns så otroligt skoj. Små saker i vardagen!

Veckohandling, matlagning, dammsugning och så efter att jag nattat flickorna hoppade jag i bilen för att åka ner till vattnet och ha en gravidfotografering. Ljuset var så mjukt och fint.

dessa två bilder är tagna med min nya lilla kompakt kamera. Har mest testat filma med den men var tvungen att prova fota i RAW lite och faktiskt positivt överraskad! Detta är verkligen en smidig, liten och prisvärd kamera. Får nog ta och skriva eller göra en video om den. Perfekt om man inte är så fotointresserad men ändå vill ha något annat än mobilkameran. Kameran jag har köpt är en Canon (jag vet, är ju en Nikon tjej men men…) G7X II och som sagt, så positivt överraskad av denna lilla kompakta kamera!

Nu skall jag lyssna på ett avsnitt av framgångspodden och sedan sova. Godnatt!

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments