Rebecka Hägert

 So
Image

Bakom kameran hittar ni mig, Rebecka Hägert. Jag är blivande fru till min själsfrände Jim och närmast hjärtat ligger våra två barn Alma och Thea. Vi har hittat hem i vårt blåa hus i Maxmo, men det var i Södra Finland, närmare bestämt Ekenäs som jag växte upp och skapade mina barndomsminnen.

Att vara fotograf handlar för mig om att fånga de äkta känslorna, både lycka och uppgivenhet. Glöm obekväma och stylade bilder – tillsammans kan vi istället skapa något som är så mycket mer än det. Vi förevigar minnen som ni kan se tillbaka på åren framöver, och genom bilderna hoppas jag ni ska få uppleva känslorna som kändes just där och då, om och om igen fastän tiden går.

Som fotograf strävar jag efter att vara närvarande, lugn, flexibel och positiv. Vi utgår alltid från era visioner och tillsammans sätter vi upp en plan om det är något specifikt ni vill att jag fångar på bild. Utöver det kan ni även räkna med att få foton på de där ögonblicken ni själva kanske inte ens lade märke till i stunden...

hitta mig på

INSTAGRAM