semesterlycka och Österbottenbrickan

Idag har Jim sin sista arbetsdag före tre veckor semester väntar. LYCKA! jag kommer ju visserligen ha en del fotojobb kommande veckor men det är ändå en enorm lycka att få honom hemma och jag är också så glad att han kommer få spendera värdefull tid med flickorna då jag är och jobbar. Det är så fint att se hur deras relationer stärks av att just jag åker hemifrån emellanåt och de får hitta på saker tillsammans.

Denna sommar har vi faktiskt inte desto mer planer än att förrådet som Jim (med nära och käras hjälp) byggt i vår skall få sig ett tak och målas, jag har mina fotojobb och sedan skall vi nog ta dagen som den kommer. Ett roligt tapetseringsprojekt skall vi hoppeligen hinna med tillsammans med Carro och en hel del annat fixas här hemma. Små utflykter, strandhäng och så hoppas jag att vi skall elda badtunnan några gånger och hinna njuta av sommarkvällarna på vår terrass!

Bilderna i inlägget har inte direkt någon koppling till det jag skriver om annat än att jag bara var tvungen att visa er några av de bilder jag tagit på Österbottenbrickorna . Det var för några veckor sedan som Anna på Aveo tog kontakt med mig och undrade om jag ville fota brickorna och det ville jag såklart. Ser fram emot att göra många roliga projekt ännu tillsammans med Anna, hon är verkligen en så enormt driven kvinna som kan detta med företagande och jag har så mycket jag vill lära mig men så tacksam jag fått kontakt med henne! Dessa underbara brickor kan ni bland annat köpa på Aveo så kika in där!

?Vad har ni för sommarplaner? 😀

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments