Små magiska vardagsstunder

Igår kväll fick Alma vara hemma med fammo och faffa medan jag och Jim hoppade i bilen med Thea och åkte till Vasa för att veckohandla och vi passade även på att gå på en fredagsfika. Tror det var första gången sedan Thea var nyfödd som vi var någonstans med bara henne, det var verkligen speciellt och även Almas lycka att få ha fammo och faffa för sig själv en stund och bara få leka och ha fredagsmys. Något som står på vårens mål är just stunder som dessa och att vi skall bli bättre på att göra saker på tumis med barnen och olika små vardagsutflykter.

På vägen hem från Vasa hämtade jag ut ett paket från Welloteket. Vet inte om det är ett täcken på att jag nu är mamma och vuxen men ett paket som detta gör mig så lycklig ända in i själen. Massa ekologiska produkter och Welloteket är en av mina absoluta favoritbutiker och så glad man får beställa till Finland nu. Skall i morgon tipsa om en av deras produkter som är en av mina favoriter, något jag använder varje dag och många gånger oftast.

Ett av gårdagens projekt var också att Thea fick välja ut två dockor. Vi har bara haft en docka hemma, eller egentligen två men båda är Almas och kan lova er att hälften av bråken vi haft hemma om dagarna har varit om dockan Felix så nu blev det ändring på det. Nu har båda varsin likadan docka och lyckan när Thea fick komma hem med dockorna till storasystern. Felix har vi bestämt att skall få flytta till mommo och flickornas nya dockor fick heta Maja och Elvira (Alma heter Elvira i tredje namn).

På tal om namn så har jag idag fotat ett dop. Ett litet och mysigt dop och en Hemma-hos fotografering är verkligen så fint att boka inför just ett dop. Bilder att få spara som minnen och dela med nära och kära. Före dopet hann jag också träffa ett av mina brudpar som jag skall fota i år. Det känns oerhört viktigt för mig att träffa brudparen jag skall fotografera i förväg och speciellt inför en heldagsfotografering. Jag brukar träffa dem i samband med bokningen och sedan igen någon vecka innan bröllopet och vid något av dessa tillfällen även göra en liten provfotografering om paret vill. Att känna en trygghet inför bröllopsdagen och just fotograferingen tror jag är så viktigt för att man skall kunna slappna av och bara lita på att allt kommer bli alldeles magiskt hur det än blir. Då kan man vara i stunden och det är då livet är som allra bäst. Det skall bli så spännande att själv få vara bruden i sommar och uppleva hela dagen på ett helt nytt sätt och inte endast genom kameran.

Ni som gift er och haft en fotograf med er hela dagen, vad har ni för erfarenheter?

Följ
Meddela om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments